O nama

O nama

Schmetterling International je najveća, nezavisna i vlasnička turistička prodajna kompanija srednjeg staleža u Evropi.
Kao kompletan pružalac usluga za turističke agencije, Schmetterling objedinjuje ceo svet turizma pod jednim krovom. Broj 1 u Evropi u vlasničkoj turističkoj prodaji razume se kao pejsmejker sa srcem i razumom. Schmetterling International prati svoje partnere sa strašću, nezavisno i kompetentno.

Porodični posao

Porodični posao

Naša formula za uspeh - porodični duh.
Schmetterling je porodični posao u 2. generacije.

Budućnost pripada jakim i nezavisnim prodavcima putovanja. Samo oni će se moći trajno da se potvrde u našem poslovanju. Zato naš put ka uspehu vodi preko jakog i fer partnerstva, u kome su svi angažovani i prisutni sa puno strasti.

Kao najveća nezavisna saradnja turističkih agencija i vodeći tehnološki lider i sa velikom prodajnom snagom, dajemo vam u ruke sve resurse koji vam trebaju da pomognete svakom klijentu do putovanja iz snova.

Istorija / Menadžment

Istorija / Menadžment

Schmetterling International GmbH & Co. KG zapošljava više od 330 visoko kvalifikovanih radnika u Geschwand-u blizu Nirnberga i raste već duže od deset godina više od konkurencije. Schmetterling je porodični posao i osnovao ga je 1968. godine Willi Müller. Ćerka Anya Müller-Eckert vodi kompaniju u 2. generaciji.