Svestrano. Strasno.

Svestrano. Strasno.

Imate sve mogućnosti. Mi se u potpunosti usredsređujemo na vaše potrebe. Bez obzira da li sarađujete sa nama kao početnik, uspostavljena turistička agencija ili vrhunski partner, mi smo vaš pouzdan partner.

Mi pratimo naše partnere sa puno predanosti/strasti i svakodnevno pružamo najbolje za vaš ekonomski uspeh.

Nezavisno. Zajedno.

Nezavisno. Zajedno.

Ostajete nezavisni.

Schmetterling Turizam je najveća, nezavisna evropska saradnja u oblasti distribucije turizma. U brojevima ovo znači: 4.000 turističkih agencija, sedišta u 28 evropskih zemalja.

Naša formula za uspeh je partnerstvo na nivou očiju. Mi vas podržavamo sa individualnim rešenjima, od profesionalnog identiteta brenda do opreme sa tehnološkim proizvodima. Vi odlučujete sami koje usluge vi koristite i time uvek zadržavate svoju nezavisnost.

Pouzdano. Ekonomično.

Pouzdano. Ekonomično.

Sa našim iskustvom od 50 godina u turističkoj industriji i našom velikom ponudom sa vrhunskim uslovima, nudimo vam jaku osnovu. Pokrivamo kompletnu potražnju turističkih sistema i usluga. I vi imate samo jednu kontakt osobu za vašu celokupnu prodaju.

Vi imate koristi od naših najboljih uslova. Bez obzira da li dobijate svoje događaje putem vlastite agencije ili želite da rezervišete preko Schmetterling-a – mi vam nudimo širok spektar ponuda od preko 600 pružaoca usluga.

Uspešno. Svuda bezbedno.

Uspešno. Svuda bezbedno.

Naša tehnologija pune usluge za turističke agencije olakšava vam dodatnu rezervaciju turoperatera. Zato što nudimo kompletan paket– jednostavno, kompaktno i iz jednog izvora. Sa Schmetterling-om, imate samo jednu osobu za kontakt, što radne korake čini veoma kratkim. Ako još uvek imate pitanja prilikom rezervacije, naš centar za rezervaciju će vam pomoći u bilo kom trenutku.

Sa našim individualnim modelima brenda podržavamo vas u razvoju i stvaranju snažnog prisustva, s kojim se pozicionirate i razlikujete od konkurencije.

Vaše prednosti na prvi pogled - usluge, koje vas čine jačim!


Između ostalog, nudimo našim partnerima sledeće prednosti:

 

 • Velika ponuda pod vrhunskim uslovima
  Svi nemački i mnogi međunarodni turoperateri, kao i specijalizovani proizvodi mogu se rezervisati preko nas.
  Sa vlastitim agencijama organizatora u našem asortimanu dobijate povećane osnovne provizije za svoje agencije kao i najviše podsticaje.

 • Schmetterling Marketing
  Centralno kontrolisane marketinške kampanje pomažu vam u lojalnosti vaših klijenata.

 • Isporuka besplatnog kataloga
  Za one koji dodatno rezervišu nudimo centralni prsten kataloga. Zašto ste kod nas na pravom mestu.

 • Zajedno
  Dani dijaloga, godišnja konferencija, informativna i seminarska putovanja: Dovoljna prilika da se bolje upoznamo.

 • Schmetterling akademija
  Mi ćemo vas pripremiti za dnevne poslove turističke agencije.

 • Dobro obavešteni
  Vesti, Facebook, forum i ekstranet garantuju: Znate šta se dešava!

 • Schmetterling Travel kartica za agenta
  Must-have za turističke agencije: Dobićete svoju turističku ispravu sa funkcijom plaćanja uključujući mnoge pogodnosti i bonuse.