Partnerstvo

Partnerstvo

Partnerstvo koje vama odgovara. Bez obzira da li ste osnovana turistička agencija ili nova kompanija – mi imamo za sve pravi model partnera sa Schmetterling kooperacijom. Sa više od 4000 partnera za saradnju iz 28 zemalja i sedišta kompanija u 9 evropskih zemalja, Schmetterling je najveća turistička prodajna organizacija u Evropi nezavisna od turoperatera.

Početni paket opreme

Početni paket opreme

Blistajte sa odličnom kancelarijskom opremom u individualnom stilu sa sopstvenim logotipom. Dobićete papir za pisma, vizit karte i nalepnicu za izlog ili vozilo u atraktivnom dizajnu brenda. Zbog dalekosežne vrednosti prepoznatljivosti u znamenitom dizajnu brenda, ostajete u glavama svojih kupaca.

Nalepnica na izlogu

Nalepnica na izlogu

Prvi utisak vaše kancelarije potencijalni kupac dobija zahvaljujući vašem izlogu. Snažan identitet brenda je posebno važan u današnje vreme, kako bi se mogli uspešno razlikovati od konkurencije i stvarati pravu vrednost prepoznatljivosti kod vaših kupaca. Mi realizujemo vaš profesionalni izgled brenda.

Sve iz jednog izvora

Sve iz jednog izvora

Svi organizatori se mogu rezervisati pod najboljim uslovima. Svi naši partneri u turističkoj agenciji mogu rezervisati turističke ponude od preko 500 nemačkih i međunarodnih turoperatera po najboljim uslovima.

Tehnologija pune usluge na 14 jezika

Tehnologija pune usluge na 14 jezika

Inovativna web-tehnologija za savetovanje, rezervaciju i administraciju. Sva važna softverska rešenja za vašu turističku agenciju u paketu na jednoj platformi. Sve turističke agencije partneri Schmetterling Travel-a dobijaju tehnički paket besplatno. Schmetterling svojim partnerskim kancelarijama sa svojom turističkom agencijom-centrom za rezervaciju pruža individualnu podršku, tehničku podršku, besplatnu obuku i druge servisne usluge.

Model partnera


Pravi model partnera za svakog - bez članarine:

 

  • Schmetterling Travel

 

Kao turistička Schmetteling agencija, koristite obiman marketing, zajednički izgled brenda i visoku prepoznatljivu vrednost, bez gubitka vlastitog identiteta. Osvojite nove kupce i zadržite odanog kupca – Otkrijte kako sa nama, kao Schmetterling agencija, stvaramo budućnost.

 

  • Schmetterling White Label

Idealno za jake, nezavisne turističke agencije kojima upravljaju vlasnici, koji su uspešni sa vlastitim turoperaterskim agencijama
na tržištu i žele imati koristi od poboljšanih uslova. Ili turističke agencije koje se nalaze u
izgradnji i žele da u najboljim mogućim uslovima, rezervišu sve turoperatere, kod kojih ne
postoje agencije.

Postanite sada partner ili tražite dodatne informacije.

Gerne können Sie uns Ihr Anliegen per Mail senden:
Individuelle Anfrage

Mi smo broj 1 u evropskoj turističkoj prodaji. Atraktivno i nezavisno.

 

 

Schmetterling Reisen d.o.o.
Slavka Rodića St. No. 14          
11090   Beograd

Telefon: +38 160 300 95 99
E-Mail: info@schmetterling.rs